Terug naar de beginpagina Informatie Onze goed geoutilleerde werkplaats Kozijnen Ramen Deuren Vraag een vrijblijvende offerte aan Neem contact op met ons
 
     
Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen
Bekijk deze mooie videopresentatie van onze werkplaats

Bekijk onze projectfoto's


 

Van begin tot eind een rationeel proces

Onze ruim opgezette werkplaats bevat alles om van uw wensen een optimaal product te maken. Het is dan ook dat wij zeer veel tevreden klanten hebben. Met de komst van de spiksplinternieuwe Conturex in 2009 hebben wij onze capaciteit helemaal geoptimaliseerd. Met deze machine kunnen wij zeer snel voldoen aan uw vraag, deze machine geeft ons namelijk de mogelijkheid in één productiegang de volgende handelingen uit te voeren:

  • Contramallen
  • Kops-, en langsboren van de deuvelverbindingen
  • Profileren
  • Inkrozen beslag

Het is vanzelfsprekend dat het eindresultaat zeer mooi en strak is. Om u van onze machinale haalbaarheid te overtuigen nodigen wij graag eens uit een kijkje te nemen.


Nieuw! Het bouwpakket kozijn

Onze capaciteit is dusdanig groot dat wij u graag ook bedienen met halffabrikaten. Bent u aannemer en zoekt u kozijnen tegen een scherpe prijs? Dan bieden wij u de mogelijkheid het machinale gedeelte door ons te laten uitvoeren.

Het kozijn wordt u vervolgens in losse delen geleverd, voorzien van de juiste hoeveelheid deuvels. Uiteraard bent u dan zelf verantwoordelijk voor het assembleren, schilderwerk en het eventuele afhangen van de ramen en deuren.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden en geven wij u de scherpste prijs die u in de markt kunt vinden. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!