Terug naar de beginpagina Informatie Onze goed geoutilleerde werkplaats Kozijnen Ramen Deuren Vraag een vrijblijvende offerte aan Neem contact op met ons
 
     
Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen
Bekijk deze mooie videopresentatie van onze werkplaats

Bekijk onze projectfoto's


 

Kozijnen

Reeds jaren bent u bij ons voor uw kozijnen aan het juiste adres. Of het nu gaat om één enkel kozijn, een woning of wellicht een groot project met meerdere woningen of scholen. Voor zowel de kleine klusser als de grote aannemer maken wij de kozijnen.

Met ons machinepark zijn wij in staat om op korte termijn grote aantallen kozijnen te maken volgens algemene standaarden. Dit neemt echter niet weg dat wij ook voor specialistisch werk alles in huis hebben. Klikt u bijvoorbeeld eens op onderstaande foto's voor een vergroting.

 
   
Geen klus is ons te gek, wij maken dan ook de kozijnen zoals u ze het liefste ziet. Ons gemotiveerd personeel en ons hypermoderne machinepark staat klaar om aan uw wensen te voldoen. Van simpele binnenkozijnen tot bijvoorbeeld "oud werk" als een historisch grachtenpand, wij kunnen het maken!

Compleet met hang-, en sluitwerk en glas

Een bijkomend voordeel is dat wij complete producten leveren. Onze buitenkozijnen worden bijvoorbeeld altijd geleverd inclusief alle draaiende delen en het daartoe behorende hang-, en sluitwerk. Desgewenst leveren wij u de kozijnen tevens inclusief de beglazing.

Klik hier om een offerte aan te vragen!