Terug naar de beginpagina Informatie Onze goed geoutilleerde werkplaats Kozijnen Ramen Deuren Vraag een vrijblijvende offerte aan Neem contact op met ons
 
     
Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen
Bekijk deze mooie videopresentatie van onze werkplaats

Bekijk onze projectfoto'sBekijk onze projectfoto's


 

De geschiedenis van Silmar Duiveman Kozijnen

Silmar Duiveman Kozijnen is ontstaan uit een fusie tussen Silmar Kozijnen BV en Machinaal Timmerbedrijf Ron Duiveman. Samen staan we sterk in de turbulente markt van kozijnen ramen en deuren. Door gebruik te maken van geavanceerde machines die worden aangestuurd met de beste softwarepakketten zijn wij in staat een top product te leveren tegen een scherpe prijs en volgens duidelijke afspraken. Bij ons is afspraak ook echt afspraak en kunt u ervan uitgaan dat de kozijnen op het afgesproken tijdstip worden geleverd.

Uw aanvraag wordt ten alle tijden voorgegaan door een heldere offerte zodat u exact weet waar u aan toe bent.


Van concept tot kozijn

Onze werkwijze is transparant, van begin tot eind wordt u nauw betrokken bij het proces zodat het eindproduct volledig naar uw wensen wordt geleverd. De volgende stappen worden doorlopen:

 1. Calculatie
  U vraagt bij ons een offerte aan, dit kan bijvoorbeeld zijn aan de hand van tekeningen die u heeft ontvangen van uw opdrachtgever, architect of projectontwikkelaar. Binnen korte tijd na ontvangst sturen wij u een gespecificeerde offerte. Uiteraard krijgt u de mogelijkheid reacties hierop te sturen of eventueel wijzigingen door te geven.
 2. Werkvoorbereiding
  Heeft u besloten de opdracht te gunnen dan start de fase werkvoorbereiding. Uw wensen en eisen worden getoetst aan de machinale haalbaarheid. Meerdere malen krijgt u inzicht in de productietekeningen en kunt u reageren en/of wijzigingen doorvoeren.
 3. Productie
  Heeft u de kozijntekeningen akkoord bevonden dan wordt in overleg met onze productieplanning een leverdatum vastgesteld. De kozijnen worden vervolgens in productie genomen in onze goed geoutilleerde werkplaats. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar deze presentatie van onze Conturex.
 4. Levering en nazorg
  Ons streven is optimale tevredenheid. De kozijnen worden geleverd op het afgesproken tijdstip en de afgesproken locatie.

Projectfoto's

Om u te overtuigen van onze diensten en producten tonen wij u graag enkele foto's van projecten die reeds door ons zijn uitgevoerd. Klik hier om naar onze pagina met foto's te gaan.